BE-HERE is een dorp in de stad, maar vooral een duurzaam dorp !

BE-HERE verhuur grote hal voor evenement

Het duurzaam dorp

Marché bio produits locaux fromages crèmerie tapenades
Het is de ideale plek om duurzame en lokale boodschappen te doen, ambachtelijke producten te proeven, maar ook om uw fiets te repareren of aan uw welzijn te denken. U kunt hier ook deelnemen aan tal van workshops over tuinieren, koken, yoga,... of verschillende evenementen ontdekken!

Een geëngageerd project

BE-HERE verwelkomt bedrijven die actief zijn op het gebied van duurzame voeding, de circulaire economie, de sociale economie of culturele en welzijnsprojecten.  

Een levendige plek

Het is een levendige, aangename plek, open voor de buurt, waar mensen op een duurzame manier produceren en consumeren, en waar ook talrijke workshops en activiteiten worden georganiseerd. Het is ook een inspirerende plek om duurzame en buitengewone evenementen te organiseren.

Een plek met een geschiedenis

BE-HERE een plek met een geschiedenis

De oude Byrrh vestigingen in Brussel zijn een getuigenis van het rijke industriĂ«le verleden van de streek. De gearomatiseerde drank werd als tonische en heilzame wijn beschouwd maar sinds de jaren 60 verliest BYRRH aan populariteit. In 2007, kocht het OCMW van de Stad Brussel de voormalige “Byrrh” vestigingen om er een centrum voor economische activiteiten te ontwikkelen. Dit project heeft twee doelstellingen: infrastructuren aanbieden aan bedrijven om zich in het Brussels Gewest te ontwikkelen en banen creĂ«ren. BE-HERE wordt beheerd door Brussels Business Hubs (kortweg "2Bhub"), die de economische, sociale en lokale ontwikkeling willen bevorderen door economische activiteiten in Brussel te huisvesten, op te starten en te ondersteunen.    

BE-HERE evenement grote hal
Onze partners