Fusun OKTEN

Ik ben Fusun, een mindfulness meditatieleraar. Via mijn project Mindful Living Slow Living neem ik je mee op reis naar een bewuster en aanwezig leven. Ik bied een verscheidenheid aan cursussen en workshops over verschillende thema’s, evenals mindfulness natuurbaden om je te helpen opnieuw in contact te komen met wat essentieel is.

Mijn doel is om mensen te begeleiden naar een bewuster bestaan en hen te helpen zich open te stellen voor de positieve momenten die op hun pad komen. Mijn cursussen en workshops zijn erop gericht om mensen die worstelen met stress, burn-out, angst of zelfs pijn de middelen te geven die ze nodig hebben om terug te stuiteren en de uitdagingen en het lijden van het leven met een meer gastvrij perspectief tegemoet te treden.

Mindfulness is veel meer dan een eenvoudige meditatietechniek. Het is een ware levenskunst die ons in staat stelt volledig te ontwaken in het huidige moment, opnieuw contact te maken met onszelf en een houding van vriendelijkheid te cultiveren ten opzichte van alles om ons heen.

Door middel van mindfulness meditatie leren we stress te beheersen, ons lichaam en geest te verenigen en een mentale helderheid te ontwikkelen die ons minder afgeleid en meer gefocust maakt.

Gedurende vele jaren van beoefening heb ik persoonlijk de vele voordelen van mindfulness ontdekt, en het is met diepe passie dat ik ze met jou wil delen.

Ga met me mee op deze reis naar een evenwichtiger, bewuster en bevredigender leven.

Onze partners