Op zoek naar een uniek, origineel, duurzaam en Brussels Kerstcadeau?

 

Op 13 en 14 december organiseren Greenbizz, BE-HERE en hub.brussels een tweede editie van de duurzame en lokale Kerstmarkt, in Be-Here, Dieudonné Lefèvrestraat 4 in 1020 Brussel.

Een dertigtal kraampjes bieden unieke kerstcadeaus aan voor klein en groot alsook heerlijke warme hapjes en drankjes !

DUURZAAM EN LOKAAL

Deze markt is geen klassieke kerstmarkt. De bedrijven zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun productieplaats en hun ecologische impact.

De meerderheid van de exposanten zijn ondernemers gevestigd in Greenbizz of BE-HERE, en leden van circlemade.brussels. De anderen zijn allemaal Brusselse ambachtslieden!

Hier kunt u duurzame, ecologische en zero waste geschenken vinden. Kortom, buitengewone kraampjes vol geschenken die zinvol zijn; koekjes van MadLab, granola van Lily’s Granola, chocolade van Chocolao, Skyfarms tuinierspulletjes en ecologische kerstbomen, fietsaccessoires van Bike Your City, 3 brouwerijen (In Stoemelings, No Science en La Source) met lokale ambacht bieren,  kinderkleding van Bonjour Maurice, koffie van Mame Noka, kant en klaar gerechten van Lili Bulk, cosmetica, duurzame kleding, sieraden en accessoires …

FEESTELIJK EN VOOR DE HELE FAMILIE

Zero-waste workshops, doe-het-zelfcosmetica, animaties voor kinderen, proeverijen …

Dompel jezelf onder in een warme en feestelijke sfeer.

Naast de exposanten die u hun lekkernijen laten proeven, kunt u genieten van homemade hotdogs of pannenkoeken bereid door vrijwilligers van Parckfarm. Proef ook van de lokale kombucha, sappen en ambachtelijke bieren terwijl u geniet van een klein concert.

Voor de kleintjes biedt Oranne creatieve workshops aan, zal er een verhalenhoekje zijn die uw kleintjes zal verwonderen en de circusschool van Brussel zal hen leren jongleren.

WANNEER?

Vrijdag 13 december van 15u tot 21u

Zaterdag 14 december van 10u tot 18u

WAAR?

BE-HERE

Dieudonné Lefèvrestraat 4

1020 Laeken